2 RAMANDHAN AL-MUBARAK......

Huhuhu........pejam celik pejam celik dah sampai bulan puasa untuk tahun ni...so bagi umat islam jangan lupe puasa..ak jugak pesan pada diri sendiri kalau boleh jangan la tinggal puasa...bahaye siot...bile dah tinggal nanti sure nak lagi...haha...eh!!!macam de pgalaman je.....insyallah kalau kua anak bulan mungkin umat islam akan mule berpuasa pada hari Rabu 11/8/2010 iaitu bersamaan 1 Ramandhan ni...so same2 la kite mengerjakan amal ibadah pada bulan puasa ni....dan aku jugak nak mengambil kesempatan kat sini aku nak mintak maaf dari ujung rambut sampai ujung kaki pada semua kenalan ak dan juge pada fmaly ak...dan halal kan makan minum aku...emmmm.........tadi time dinner dengan member aku bukan main lgi mcm2 idea datang nak tulis kat blog malam ni...tup2 dah duduk depan laptop jadi stuck la plak tak boleh nak pikir langsung...jad JEM!!!!..aduhhh.....pe hal ni...xpe lah sampai sini dulu untuk malam ni..sebab dah tak leh nak pikir lgi....

thnks siape2 yang sudi bace blog aku malam ni...ak hargai mase korang sume...:)

2 comments:

  1. haha bagusla cmtu..jgn hangat2 taik hayam da ler..

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails