6 time to skinchan..

hehe...hari tu AfiqBukhari.com ade wat entry tentang kedai ikan bakar kat skinchan...so aku bace la..tengok tempat nye memang cantik..tapi ikan bakar yang orang duk cakap sedap2 tu still aku tak try lgi...kebetulan minggu ni aku balek umah...ntah macam mane ntah aku terpetik nak pegi makan kat skinchan ni..alang2 kan..

so sampai la tempat yang aku nak pegi tu skinchan(ikan bakar)..memang dekat sangat la dengan area umah aku..dalam 10minit dah sampai sebab dia baru buka kat area umah aku...tu yang cepat..huhu...macam bise la order ape yang patut dulu..mule2 binggung gak la sebab tak bape nak paham care servis dia..

ok!bagi aku tempat dia layan..memang best!.dengan sos khas dia...dari segi harge memang murah...maksud aku tak de la mahal sangat...bise2 je..berbaloi la dengan saiz ikan yang aku abik tu..


sempat lgi tu..huhu...


memang layan r..


ulam hismin raje..


air kelape dengan laici je..


sup kosong..btul2 kmpung...


ikan pe nth..pkai mkan je..


ikan pari kot..nth la..huhu..


sume rm74++..boleh la..


so...aku rekemen la...sape2 nak pegi jangan lupe ajak aku k???
hihi....

6 comments:

  1. perghhhhh mantap r bro makanan2 dia.. soooo, sedap x? :D

    ReplyDelete
  2. aku nak g,tapi ajak ko kot.takot kene kipas! hahaha..;-)

    ReplyDelete
  3. npe dgn kipas lak..???
    aduhh.....

    ReplyDelete
  4. citer bagai tak bole gak brader..
    bler kau nak blanje nihhh
    hoho

    ReplyDelete
  5. ko pn jarang blek...cmne aku nk blnje ko...
    jajaja.....

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails